Postup cesty


View Postup Honzikovy cesty in a larger map

sobota 14. června 2014

Jak dělá letadlo?

Českej Honza poprvé letí letadlem, tak se nedivte že bude vyjevenej z každé hlouposti =)
 
Vzorně zabalená zavazadla - ready to go!
Letiště Praha cca 5h ráno -  Organizovaná skupina českých seniorů:
Ty samoobslužné automaty na letišti jsou sice super vymoženost ale romantice klasického zdlouhavého odbavování se nic nevyrovná že? =)
 
V letadle do Amsterdamu - Pořád ta samá skupina:
Škatule hejbejte se aneb Když já si přesednu, ty taky a ona taky, tak to snad vyjde ne?
A copak asi dělá tohle tlačítko? (přivolání letušáka s medovým hláskem)
 
 
Welcome on board
A jak dělá letadlo?
Stejně jako náš stařík (aka Forman) - to znamená že při rychlostech vyšších než nula to v něm hučí, na což si ale člověk zvykne a rychle přestane vnímat. Navíc když máte sluchátka v uších a sledujete film tak je vám putna jak dělá letadlo.
 
Kontrola do USA v Amsterdamu:
Takových otázek! Kam jedu, kdo to platí, ukázat jim plán trasy v mobilu a kdoví co ještě =) Pak ještě obligátní sken těla, prohmatání, prokázat že ta boule v kapse jsou skutečně papírové kapesníčky a hurá na palubu.
V letadle je zásuvka na USB a desítky nejnovějších filmů a seriálů. Víc nepotřebuju =)
 
Přes velkou louži :
To trvá tááák dlooouho... Na začátku jsem se seznámil s vedle sedící mladou slečnou z Itálie, společnýma silama jsme vyplnili dotazník (už třetí varianta pořád těch stejných otázek), potom oběd (+ flek na kalhotách jako bonus) a pak už jen filmy (Scott Pilgrim, Moonrise Kingdom) a pokus o spánek =)
Btw. kdyby jste si chtěli jít zabrulslit někam na jezero, tak podle toho co bylo vidět z okýnka mají v Kanadě sněhu a ledu pořád dost ;)

Kosa v Kanadě
USA!
Země nekonečných možností a vypadá to že i nekonečných kontrol. Říkal jsem že první i kontrola byla dlouhá? V porovnání s touhle to byla rychlovka. Mimo obligátní otázky z prvního kola (samozřejmě podrobnější) ještě fotečka a autogram v podobě otisku prstů.
 
Už jako můžu konečně začít?
Jako nemůžeš! Nejdřív musíš dosmýkat tu krabicu s kolem ven, poskládat to všechno dohromady a zbavit se kufru bez toho abys způsobil bombový alarm kvůli podezřelému odloženému zavazadlu v hale.
 

Předtím ...
... a potom =) To bylo ještě hezky

Konec začátku (nebo začátek konce?)
Vyjet, dokoupit plynové bomby, novou SIMku a jídlo a pak hurá k mým prvním hostitelům za doprovodu deště, bubnujícího na mou helmu (chjo =/)

Prší prší jen se leje
 
 

Žádné komentáře:

Okomentovat