Postup cesty


View Postup Honzikovy cesty in a larger map

neděle 29. června 2014

Operace KIM

Zatímco na západě je relativní klid, na východní frontě probíhá operace pod krycím názvem KIM.

Díky sociální síti Warmshowers.org k nám domů přijede Kim z Koreje. Ve skutečnosti se jmenuje Yong Un Choi ale u nas doma o nem vsichni mluvi jen jako o Kimovi (tusim ze s tim zacal tatka? =D)

Kazdopadne to vypada na velkolepou akci, z toho co jsem zatim slysel. Muj drahy nejmladsi bratr pry stravil 5 hodin drhnutim koupelny, jestli dobrovolne nebo prikazem shora jsem se nedozvedel. No a mamka se samozrejme nechce nechat zahanbit, takze vytahla ten nejtezsi kalibr - Kim dostane k veceri svickovou!
Jsem uprimne zvedavy, jestli budou takove manevry probihat pri kazde WS navsteve =D

Kazdopadne diky vsem doma za to, ze oplaci pohostinnost ktere se mi dostava tady v USA =)

Exkluzivne od externiho zpravodaje z CR:

Na našeho prvního hosta jsme se upřímně těšili a jeho návštěvu jsme vnímali jako dobré zpestření všedních dnů. Yong byl velmi milý, společenský a přátelský. Na společné večeře přicházel v tradiční korejské košili. Všemu se divil všechno si fotil - jídlo, dům, zahradu, pračku s horním nakládáním apod.Již při první večeři, kdy se podávalo svatební jídlo - svíčková - se mu u nás zřejmě zalíbilo natolik, že se nesměle zeptal zda by si u nás nemohl trochu odpočinout. V našem tátovi se probudily dosud neobjevené hostilelské geny, takže následující den Yonga vozil po okolí, kde se dalo - Brno, Lednice, Mikulov, Pálava apod. Večer jsme seděli při víně a meruňkách a sdělovali si lámanou angličtinou co se dalo. Yong odjel následující den po obědě a zanechal nám ponožky s korejskou vlajkou.Než jsme se vzpamatovali a zamáčkli poslední slzu po jeho odjezdu, už se nahlásil na přespání další Korejec. Inu Jižní Korea je velká a zřejmě hodně Korejců objevuje krásy Evropy.To se máme na co těšit.

Na zaver jeste par fotek jak si u nas cyklohosti zijou =)







1 komentář:

  1. Honzo, opet bezva prispevky a fotky! To je fakt neskutecna smula s trny. Tak se drz a nakup nove duse a zaplaty. Zdenek

    OdpovědětVymazat